"Hierbij wil ik je graag nogmaals hartelijk bedanken voor de leuke dag die ik heb gehad vorige week donderdag. Het was werkelijk een 'cadeautje' om hier aanwezig te mogen zijn.
Het begon woensdagavond al met een overnachting in een prachtige suite in De Havixhorst. Geweldig!
Het programma voor de donderdag was heel veelzijdig, compleet, afwisselend en zeer goed verzorgd. Mijn complimenten hiervoor. "

Ellen de Jong
secretaresse van het jaar 2010


Donderdag 28 oktober 2010 waren ruim 40 secretaresses te gast in Drenthe.Cie Koningin met secretaresses 29 okt 2010
Zij waren hier op uitnodiging van Congresbureau Drenthe en Marketing Drenthe in samenwerking met De Havixhorst, Hof van Saksen en Golden Tulip Drenthe.
Drenthe heeft prachtige locaties om te vergaderen, een congres te organiseren of teambuildingsessies. En hoe kan je dat beter vertellen dan door het mensen zelf te laten ervaren. Vandaar de uitnodiging aan een aantal secretaresses uit het hele land. Op alle drie de locaties was een programma-onderdeel georganiseerd. Ellen de Jong, secretaresse van het jaar 2010, vertelde bij Golden Tulip Drenthe hoe zij secretaresse van het jaar was geworden en wat haar visie op het vak van secretaresse is. Bij Hof van Saksen waren vijf verschillende workshops georganiseerd. Je kon je bekwamen in het maken van de perfecte Latte Machiatto, marsepein, chocolade of sandwiches maken. Bij De Havixhorst gaven leden van het Protocolbureau uit Den Haag een lezing over protocol en etiquette. En tijdens de busrit vertelde Nelleke Mulder, zakenvrouw van het Noorden 2009/2010 alles over styling en imago.

klik hier voor het  fotoalbum secrectaressdag
Ellen de Jong heeft een blog geschreven over Secretaressedag in Drenthe. Je kunt dit lezen op www.secretaressevanhetjaar.nl

lees ook het artikel uit het blad business van november 2010