Congresbureau Drenthe, Wie zijn wij en wat doen we

Wij organiseren congressen en bijeenkomstenleuke uitdaging


Congresbureau Drenthe organiseert, in opdracht, congressen, zakelijke bijeenkomsten, seminars enz. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor een totaalconcept: van creatief concept tot en met detailuitvoering. Deze dienstverlening van het bureau richt zich met name op overheden, zakelijke dienstverlening, semi- overheden, kennisinstellingen en non-profit organisaties.

Onze jarenlange ervaring in het organiseren van grote tot zeer grote events (bv: WK voetbal tot 18 jaar) en (internationale en meerdaagse) congressen zoals het  VGScongres, brengen we mee met iedere nieuwe opdracht.

 

Bemiddelen en adviseren

Wij helpen u graag op weg bij de organisatie van uw congres of bijeenkomst in Drenthe

Het Congresbureau kan ingeschakeld worden als intermediair door organisaties en bedrijven die een geschikte congres- of vergaderlocatie zoeken en/of, toeleveranciers voor een door henzelf te organiseren bijeenkomst in Drenthe.

En natuurlijk door de medewerkers van het congresbureau; wij helpen u graag verder door het geven van informatie op maat en of bij het ondersteunen in de voorbereidingen van uw bijeenkomst.
 

   

Samenwerken

Congres- en Evenementenbureau Drenthe  heeft haar wortels stevig verankerd in de Drentse samenleving. Waar mogelijk werken wij samen met het Drentse bedrijfsleven en  -onderwijs.

Wij werken nauw samen met Marketing Drenthe om Drenthe als verrassende en uitstekende regio neer te zetten voor (inter)nationale congressen en evenementen.

 Kijk ook eens op de site van Marketing Drenthe