Nieuws

13apr

14 juni, kennisbijeenkomst Subsidies

Een subsidie voor mijn nieuwe idee of project? Dat zou heel fijn zijn, maar... Lees meer »

14mrt

Secretaresses kiezen kennisworkshops 2011

In vervolg op de succesvolle secretaressedag in Drenthe in 2010 organiseren Congresbureau Drenthe en Marketing Drenthe deze dag opnieuw op 22 september 2011. Secretaressedag Drenthe wordt georganiseerd in samenwerking met Chateauhotel De Havixhorst, Landgoed Overcinge, Hotel Green Meet*s en Hof van Saksen. Om het succesvolle event van vorig jaar op zijn minst te evenaren, maken we het programma nog meer op maat door in te spelen op de wensen van onze gasten Lees meer »

25feb

Zakendoen met China

De gemeente Emmen heeft het initiatief genomen een bijeenkomst te organiseren voor ondernemers langs de Zuidas over zakendoen met China. De bijeenkomst is op 19 april aanstaande Lees meer »

23feb

Drenthe gaat naar Libelle Zomerweek

Marketing Drenthe heeft besloten dit jaar Drenthe te presenteren tijdens de Libelle Zomerweek. Congres- en Evenementenbureau Drenthe is gevraagd dit te organiseren. Lees meer »

17feb

Kasteel de Havixhorst opnieuw bekroond

Kasteel de Havixhorst is voor het derde jaar op rij 'Kasteel van het Jaar' geworden. De vereniging Chateaux Résidences Gastronomiques beoordeelt jaarlijks de kastelen. De leden van de vereniging worden bezocht door anonieme inspecteurs. Die zijn zelf professioneel actief in de top van de Nederlandse horeca. Ze beoordelen de kastelen onder meer op gastvrijheid, service, kwaliteit en hygiëne. Lees meer »

05jan

Bitter en Zoet

In 2009 werd hotel- en vergaderlocatie Bitter en Zoet uitgeroepen tot hotel met de mooiste locatie in Nederland. En die klasse en allure zie je terug tot in de kleinste details. Lees meer »

16nov

1ste Drentse secretaressedag succesvol evenement

"Ik heb genoten van de dag en vind dat jullie een geweldige promotie voor Drenthe in elkaar gezet hebben". Lees meer »

14nov

Voordelig kennis maken met toplocaties

Van november 2010 tot en met februari 2011 met korting kennis maken met Drentse toplocaties! Lees meer »

14nov

Vier vergaderhamers voor Green Meet*s

Green Meet*s is door de Erkenningsregeling Vergader Congres Branche (ECVB) geclassificeerd met 4 vergaderhamers. Lees meer »

01nov

Art-Event in Hof van Saksen

Op 13 en 14 november wordt het Art-Event gehouden in het Hof van Saksen Lees meer »

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief van Congres & Evenementenbureau Drenthe? Vul dan hieronder uw gegegevens in: