TT-Challenge

05jun

Congresbureau Drenthe organiseerde op 5 juni TT-Challenge, voor het Drenthe College. In de middag was er voor de toekomstige studenten van het TT-Instituut een praktische intake met verschillende opdrachten gerelateerd aan de opleiding en andere leuke activiteiten in het teken van de motor- en autowereld. Het avondprogramma stond in het teken van netwerken en een preview in het TT-Instituut voor relaties.

Op het Junior Track, bij het TT Circuit, konden de studenten met 70 km per uur over het circuit karten, wheely’s maken op een motor of een parcours afleggen met een trialmotor. Daarnaast kwamen er ook verschillende onderdelen uit de opleidingen naar voren zoals banden wisselen en onderdelen onder de motorkap herkennen. Met een aantal activiteiten konden twee leuke prijzen worden gewonnen. Een dag meelopen met het Nederlandse team RW Racing GP of naar een wedstrijd van Moto2 en voor de start een kijkje nemen op de baan. De prijzen werden uitgereikt in het TT-Instituut, dat nog volop in aanbouw is.

Naast de toekomstige studenten werden de relaties uitgenodigd. Voor hen was er een speciaal avondprogramma met een preview in het TT-Instituut. Op het Junior Track was er tijdens de barbecue gelegenheid om te netwerken en werden ze uitgedaagd om de verschillende activiteiten te proberen. De Wheely motor was tijdens deze avond de favoriet!


« terug

Nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief van Congres & Evenementenbureau Drenthe? Vul dan hieronder uw gegegevens in: